Emlékeztető: 2022. évi NMR munkabizottsági ülés – még két hét a jelentkezés lezártáig!

Tisztelt munkabizottsági tagok, kedves kollégák!

Köszönjük, hogy néhányan már jelentkeztek az idei ülésre. Alább a balatonszemesi konferenciára történő jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalókat olvashatják.

Az idei NMR munkabizottsági ülés ismét a balatonszemesi Richter üdülőben kerül megrendezésre, 2022. október 12-13-án. (Cím: Balatonszemes, Munkácsy u. 1, 8636). Az ülés szerdán 13 órától kezdődik (érkezés 11 órától) és csütörtökön ebéddel zárul.

Az alábbi űrlap kitöltése előtt kérjük, fordítsanak figyelmet a számlázást végző MKE (elsősorban az egyetemi dolgozókra vonatkozó) kérésére: Mivel a legtöbb egyetem pénzügyi osztálya ragaszkodik ahhoz, hogy a számlán szerepeljen témaszám vagy engedélyszám, a konferencia után felmerülő számlázási kérdések zöme elkerülhető azzal, ha már a regisztrációt megelőzően megfelelő témaszámot vagy engedélyszámot kérnek intézményüknél, és ezt a regisztráció során megadják nekünk a számlázáshoz szükséges adatként.

REGISZTRÁCIÓ

A regisztráció határideje: 2022. szeptember 9.

A regisztrációs időszak lezártával a végleges számlát az MKE fogja kiküldeni az űrlapon megadott címre a konferenciát megelőző hónap folyamán. A számla teljesítési határideje a konferencia napja lesz. (Ebből következően a regisztrációs határidő betartása azért kritikus, hogy a számlakiállítás és azt követően az átutalások átfutására, adminisztrációjára minden intézménynél elegendő idő álljon rendelkezésre, megelőzendő a késedelmes kifizetést).