2020. szeptember 27. vasárnap, 16:28

Jelentkezés a 2020-as NMR munkabizottsági ülésre

Tisztelt Munkabizottsági Tagok, kedves munkabizottsági ülés iránt érdeklődők!

 

Az őszi időszakra ismét bevezetett járványügyi óvintézkedésekkel összhangban idei ülésünket sajnos nem tudjuk hagyományos, a közösséget építő személyes találkozó formájában megtartani. Annak érdekében, hogy mégse múljon el egy teljes év anélkül, hogy friss információhoz jussunk a hazai NMR legújabb szakmai eredményeiről (és néhány külföldi műhely munkájáról), valamint azért, hogy doktorandusz hallgatók számára lehetőséget biztosítsunk jóváírható előadás tartására, október 13-án egynapos online konferenciát rendezünk.

 

Ennek az alkalomnak nem célja, hogy a hagyományos ülést helyettesítse, hiszen a személyes jelenlét hiányából fakadó veszteséget semmilyen modern technológia nem pótolhatja. Ebből kifolyólag minden előadót buzdítunk arra, hogy e formabontó alkalom keretében az előadások felépítése, üzenete, témája is lehet rendhagyó! Ez jelentheti akár egy érdekes szakmai határterület ismertetését, vagy a világjárvánnyal kapcsolatos váratlan szakmai élmények, új kutatási irányok bemutatását. Az eredetileg tervezett rokonterületek fókuszba emelése idén eleve a röntgenkrisztallográfia és NMR kapcsolatát célozta volna. A meghívott vendégelőadók egy része is ebben a témakörben fog előadni.

 

A virtuális térben tartandó előadásokhoz és diszkusszióhoz a Microsoft Teams használatát tervezzük. Ehhez nem feltétlenül szükséges a Teams szoftver telepítése, elegendő egy webböngésző és szélessávú internetkapcsolat. Azok számára, akik nem gyakorlottak az online eseményeken való részvételben, a konferencia előtti hetekben szívesen nyújtunk technikai segítséget. A lebonyolítás technikai részleteit egy későbbi körlevélben fogjuk ismertetni.

 

Az online ülésre jelentkezni az alábbi linken lehet 2020.09. 20-ig. 

 

Jelentkezés az online ülésre

 

A korábbi regisztrációkat és előadás-bejelentéseket természetesen nem szükséges megismételni, de Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. lehet módosítani. Az új űrlap kitöltés után is szerkeszthető marad, amit a visszaigazoló e-mailben a "válasz szerkesztése" gombra kattintva tehetünk meg. Ezzel a lehetőséggel a jelentkezési határidő végéig bármikor élhetnek.


 

Belépés

Látogatóink száma

31451
most bejelentkezve: 0

Keresés a honlapon

NMR Eseménynaptár

September 2020
M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
© 2011 NMRMB